• Julkaisut
  • Sponda Oyj: Bureau Real Estate Finland jälleen vuoden välittäjä

Sponda Oyj: Bureau Real Estate Finland jälleen vuoden välittäjä

Sponda Oyj                                               
Lehdistötiedote                    
10.02.2017 klo 12:25

Bureau Real Estate Finland jälleen vuoden välittäjä

Sponda palkitsi Bureau Real Estate Finland Oy:n vuoden 2016 toimitilavälittäjän kunniamaininnalla. Tunnustus tuli Bureau Real Estate Finlandille jo toista kertaa peräkkäin. Vuoden välittäjä valittiin nyt yhdeksännen kerran.

Palkinnon jakoperusteena olivat tälläkin kertaa yhteistoiminnan aktiivisuus ja taloudelliset tulokset. ”Valintakriteereissä taloudellinen puoli on isossa osassa, mutta kokonaisuus ratkaisee. Olemme kokeneet, että kumppanuus on toiminut hyvin”, toteaa tämän vuoden palkinnon jakanut Spondan liiketoimintajohtaja Joona Reunanen.

Välittäjä-palkinnon julkistus on palkinnon vastaanottaneen Bureau Real Estate Finlandin toimitusjohtaja Mikko Kivimäen mukaan yksi vuoden kohokohtia alalla. ”Tätä odotetaan ja jännitetään. Olemme erittäin ylpeitä, että saimme sen nyt toisen kerran peräkkäin, sillä kilpailu on kovaa”, Kivimäki kertoo.

Voittajatiimin mukaan yritykset hakevat ja ovat koko ajan hakeneet tiloja, mutta nyt ilmapiiri alalla on entistä myönteisempi. Haasteellista on Kivimäen mukaan tilojen löytäminen pienemmille yrityksille, sillä tarjontaa on selvästi vähemmän.

Palkintotilaisuus pidettiin Spondan tulevassa coworking-tilassa Ruoholahdessa. Syksyllä 2017 avautuvassa uudessa Spondan MOWssa tulee olemaan 300 työpistettä ja mahdollisuus työskennellä erilaisissa avotiloissa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa.

Sponda Oyj 


Lisätietoja: Joona Reunanen, Liiketoimintajohtaja, Toimistokiinteistöt, 040 530 5475

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Release attachment: