• Julkaisut
  • Sponda on nimittänyt kolme uutta avainhenkilöä johtoonsa  

Sponda on nimittänyt kolme uutta avainhenkilöä johtoonsa  

Sponda Oy                              Lehdistötiedote                                        27.4.2022, klo 09:30

Sponda on nimittänyt kolme uutta avainhenkilöä johtoonsa  

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan johtoon on nimitetty kolme uutta avainhenkilöä. Yhtiö vahvistaa näin organisaatiotaan toteuttaakseen tälle vuodelle suunniteltuja, kunnianhimoisia tavoitteitaan.

Sponda on nimittänyt Marianne Hoffmanin operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer and Head of Asset Management), Marko Mattilan talousjohtajaksi (Chief Financial Officer) ja Rasmus Vuorisen toimistovuokrauksen liiketoimintajohtajaksi (Head of Office Leasing). Marianne Hoffman ja Marko Mattila ovat myös yhtiön johtoryhmän jäseniä. Rasmus Vuorinen kuuluu Spondan laajennettuun johtoryhmään, joka koostuu yhtiön operatiivisesta johdosta sekä yksiköiden johtajista.

Operatiivisena johtajana 1.6.2022 aloittava Marianne Hoffman tulee Spondaan pohjoismaisesta kiinteistöalan yrityksestä NREP:stä Ruotsista, jossa hän on toiminut useissa tehtävissäviimeisten 8 vuoden aikana, viimeksi Head of Investment and AM, Commercial Real Estate -tehtävässä. Ennen NREP:iä Marianne on työskennellyt Steen & Ström and Fabege:ssä. Mariannella on vahva pohjoismainen tausta ja laaja kokemus kiinteistöalalta, erityisesti liiketila- ja toimistokiinteistöistä. Spondassa hän vastaa Retail and Shopping Centres, Office, Property Management, Investments, Property Development sekä Asset Management -liiketoiminnoista.

Talousjohtajana 17.1.2022 aloittaneella Marko Mattilalla on vahva kokemus kiinteistöalalta. Hän siirtyi uuteen rooliinsa kiinteistösijoitusyhtiö Cityconista, jossa hän työskenteli konsernin talousjohdossa vastaten talousorganisaatiosta, taloushallinnon prosesseista ja raportoinnista. Lähes 10-vuotisen Citycon-uransa aikana Marko työskenteli myös Ruotsissa, johtaen Ruotsin ja Tanskan taloustiimejä. Spondassa hänen vastuulleen kuuluu konsernin taloushallinnon ja rahoituksen johtaminen ja kehittäminen.

Spondan toimistovuokrausyksikön liiketoimintajohtajana 7.2.2022 aloittanut Rasmus Vuorinen työskenteli aiemmin JLL:ssä vuokrausyksikön johtajana, jossa hän keskittyi vuokrausliiketoiminnan sekä vuokrausneuvonantopalvelujen kehittämiseen ja kasvattamiseen Suomessa. Spondassa Rasmus vastaa office leasing -liiketoiminnan johtamisesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä. Rasmuksella on seitsemän vuoden kokemus työskentelystä kotimaisten ja kansainvälisten kiinteistösijoittajien sekä asiakkaiden kanssa. Hän on myös aiemmin työskennellyt Spondassa.

”Olen iloinen näistä uusista nimityksistä, ja toivotan Mariannen, Rasmuksen ja Markon lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme. Heidän monipuolinen osaamisensa ja kokemuksensa kiinteistöalalta tukevat liiketoimintamme kasvua ja kehittämistä ja asemamme vahvistamista entisestään Suomen johtavana kiinteistösijoitusyhtiönä”, kommentoi Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal.

Spondan talousjohtajana aiemmin toiminut Janne Tallqvist jatkaa Spondassa konsernilaskennan johtajana (Vice President, Finance), vastaten konsernin sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista.

Sponda Oy

Lisätietoja:
Anita Riikonen, markkinointi- ja brändipäällikkö, puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Sponda Oy on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä asiakaslähtöisillä ratkaisuilla, korkealaatuisilla kiinteistöillä sekä toimimalla vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä ja tukemalla asiakkaitaan. www.sponda.fi.