• Julkaisut
  • Sponda on myynyt kiinteistö- ja tonttiomaisuutta 12,9 miljoonalla eurolla

Sponda on myynyt kiinteistö- ja tonttiomaisuutta 12,9 miljoonalla eurolla

Sponda Oyj                                               
Lehdistötiedote                        
29.12.2016 klo 14:15

Sponda on myynyt kiinteistö- ja tonttiomaisuutta 12,9 miljoonalla eurolla

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda on myynyt logistiikkakeskuksen Pietarista, kiinteistön Helsingistä sekä tontin Espoosta yhteensä 12,9 miljoonalla eurolla.  Myynnit ovat osa Spondan strategiaa, jonka mukaisesti Sponda myy omistamansa kiinteistöt Venäjällä ja keskittää omistusta pääkaupunkiseudulla erityisesti ydinkeskustaan ja Ruoholahteen sekä Tampereelle.

Pietarin itäpuolella sijaitseva logistiikkakeskus myytiin 4 miljoonalla eurolla Nevskaya Logistika LLC:lle. Logistiikkakeskuksessa on vuokrattavaa tilaa noin 8000 neliömetriä.

Toimisto- ja varastorakennuksena toimiva, Helsingin Herttoniemessä sijaitseva kiinteistö myytiin 5,2 miljoonalla eurolla Taaleritehtaan Tonttirahasto Ky:lle. Vuokrattavaa tilaa kiinteistössä on 5500 neliömetriä.

Lisäksi Sponda on myynyt kaavoitettua maa-aluetta Espoossa 3,7 miljoonalla eurolla.

Sponda kirjaa kaupoista vuodelle 2016 noin miljoonan euron myyntivoiton.

Sponda Oyj 


Lisätietoja: Kari Inkinen, toimitusjohtaja, 0400 402 653

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.