Sponda on mukana Earth Hour -tapahtumassa

Sponda Oyj
Internet-tiedote
25.03.2015

Sponda on mukana Earth Hour -tapahtumassa

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj osallistuu WWF:n organisoimaan maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan, jota vietetään lauantaina 28.3. klo 20.30-21.30.

Tapahtuman aikana siihen osallistuvat yhteisöt ja yksityiset henkilöt sammuttavat valonsa tunnin ajaksi eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kiinteistöissä. Earth Hourin tarkoituksena on herättää ihmisiä toimimaan ilmaston hyväksi.

Valot sammuvat yhdessätoista Spondan kiinteistössä

Sponda osallistuu Earth Hour -tapahtumaan sammuttamalla valot kaikissa Suomen kauppakeskuksissaan: Citycenterissä Helsingissä, Kauppakeskus Elossa Ylöjärvellä, Kauppakeskus Zeppelinissä Oulussa ja Kauppakeskus Ruoholahdessa Helsingissä.

Kauppakeskusten lisäksi mukana tapahtumassa ovat Spondan pääkaupunkiseudun kiinteistöistä Fennia-kortteli, Arkadiankatu 4-6, Korkeavuorenkatu 45 sekä Spondan ympäristökumppaneiden kiinteistöt Ruoholahden Sulka, Miestentie 3, Iso Roobertinkatu 21-25 ja Tampereella Tampereen Tulli.

  • Sponda on mukana Earth Hourissa nyt kuudetta kertaa. Haluamme omalla toiminnallamme vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjuntaan. Meille tärkeää on panostaa ympäristön hyvinvointia edistävien ratkaisujen kehittämiseen. Ympäristövaatimukset korostuvat Spondan niin kiinteistökehitystoiminnassa kuin kiinteistöjen hoidossa ja kunnossapidossa, kertoo Spondan Kiinteistökehitys-yksikön liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tanhuanpää.

Haasta yhteistyökumppanisi mukaan Earth Houriin

WWF:n järjestämää maailmanlaajuista ilmastotapahtumaa vietetään jo yhdeksännen kerran. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli kaksi miljardia ihmistä 162 maassa, 7000 kaupunkia ja lukuisia yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia.

Earth Houriin osallistuminen on helppoa. Lisätietoa ja ohjeita tapahtumaan osallistumisesta löytyy osoitteesta www.wwf.fi/earthhour.

http://ir2.flife.de/data/sponda/ea2015_fi.JPG

Sponda Oyj

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.