Sponda on mukana Earth Hour -tapahtumassa

Sponda Oyj                             
Internet-tiedote                         
26.3.2014

Sponda on mukana Earth Hour -tapahtumassa            

Sponda osallistuu WWF:n organisoimaan maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan, jota vietetään lauantaina 29.3.2014 klo 20.30-21.30.

Tapahtuman aikana siihen osallistuvat yhteisöt ja yksityiset henkilöt sammuttavat valonsa tunnin ajaksi eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kiinteistöissä. Valojen sammuttaminen symboloi yhteistä huolta ilmastonmuutoksesta.

Valot sammuvat kuudessa Spondan kiinteistössä

Sponda osallistuu tapahtumaan sammuttamalla valot kaikissa Suomen kauppakeskuksissaan: Citycenterissä, Kauppakeskus Elossa, Kauppakeskus Zeppelinissä ja Kauppakeskus Ruoholahdessa. Mukana tapahtumassa ovat myös Spondan Fennia-kortteli sekä Arkadiankatu 4-6 -kiinteistöt.

”Kiinteistöalalla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjumisessa, ja siksi osallistummekin Earth Hour -tapahtumaan jo kuudetta kertaa. Haluamme olla mukana tukemassa pyrkimyksiäkasvihuonepäästöjen vähentämiseksi. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja toimintaamme parantaaksemme kiinteistöjemme energiatehokkuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa”, Spondan Kiinteistökehitys-yksikön liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tanhuanpää sanoo.

Osallistumalla Earth Hour -tapahtumaan Sponda haluaa ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä sekä korostaa ilmastonmuutoksen torjunnan hyväksi tehtävän työn merkitystä.

Haasta yhteistyökumppanisi mukaan

WWF:n järjestämää maailmanlaajuista ilmastotapahtumaa vietetään jo kahdeksannen kerran. Kampanjalla viestitään sitä, että pienistäkin teoista tulee merkittäviä, kun mitä useampi toimii. Silloin vaikutukset kertautuvat.

Earth Houriin osallistuminen on helppoa. Lisätietoa ja ohjeita tapahtumaan osallistumisesta löytyy osoitteesta  www.wwf.fi/earthhour.  

http://ir2.flife.de/data/sponda/ea2014_fi.jpg

Sponda Oyj

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,3 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,4 miljoonaa neliömetriä.