• Julkaisut
  • Sponda myy Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Väritehtaankadun toimitilakiinteistön

Sponda myy Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Väritehtaankadun toimitilakiinteistön

Sponda Oy                               Lehdistötiedote             20.12.2021 klo 10.00

Sponda, yksi Suomen johtavista kiinteistösijoitusyhtiöistä, on myynyt Vantaan Tikkurilassa, osoitteessa Väritehtaankatu 8 sijaitsevan toimisto- ja liiketilakiinteistön eQ Oy:n hallinnoimille rahastoille.

Moderni, vuosina 2018 ja 2021 valmistunut 13 600 neliön toimisto- ja liiketilakiinteistö on lähes täyteen vuokrattu. Vastavalmistuneen lisärakennuksen päävuokralaiseksi tuleva Mehiläinen muuttaa uusiin toimitiloihinsa tammikuun lopussa 2022. Muita päävuokralaisia kiinteistössä ovat Lehto Group, Etelä-Suomen Media ja Forenom.

Toimitilakiinteistön suora yhteys Tikkurilan juna-asemaan, joka on yksi maamme vilkkaimmista joukkoliikennekeskuksista, sekä Dixin kauppakeskukseen tuo luontaista asiakasvirtaa toimitalon yrityksille ja tarjoaa loistavat yhteydet, esimerkiksi lentokentälle ja Helsingin keskustaan.

”Vantaan kaupunki kehittää aktiivisesti Tikkurilan aluetta. Olemme iloisia siitä, että hyvässä yhteistyössä kaupungin kanssa toteutettujen kiinteistöhankkeidemme kautta olemme voineet edistää alueen yleistä kehitystä. Väritehtaankadun toimitilojen kysyntä on ollut vilkasta koko hankkeen ajan, mikä osoittaa, että Tikkurila keskeisenä ja laadukkaiden palvelujen alueena kiinnostaa yrityksiä yhä enemmän. Teimme Mehiläisen kanssa tiivistä yhteistyötä joulukuussa suunnitellusti valmistuneessa hankkeessamme kiinteistön toiminnallisuuksien ja Mehiläisen tarpeiden mukaan räätälöityjen tilojen kehittämisessä. Kaikissa uudiskohteissamme hyödynnetään uusinta teknologiaa, ja kiinteistömme suunnitellaan muunneltaviksi ja ympäristötehokkaiksi. Haluamme luoda tiloja ja toimintaympäristöjä, jotka lisäävät asiakkaidemme työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä”, sanoo Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal.

Uudisrakennus on suunniteltu täyttämään korkeimman LEED Platina-tason ympäristösertifioinnin vaatimukset. Kiinteistössä on toteutettu lukuisia ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta edistäviä ratkaisuja, kuten älykkäät mittaus- ja säätöjärjestelmät sekä katolle lokakuussa asennetut aurinkopaneelit. Kiinteistösähkö tuotetaan 100-prosenttisesti tuulivoimalla.

Sponda Oy

Lisätietoja:
Anita Riikonen, markkinointi- ja brändipäällikkö, puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Sponda Oy on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä asiakaslähtöisillä ratkaisuilla, korkealaatuisilla kiinteistöillä sekä toimimalla vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä ja tukemalla asiakkaitaan. www.sponda.fi.