• Julkaisut
  • Sponda mukana Earth Hour -tapahtumassa seitsemättä kertaa

Sponda mukana Earth Hour -tapahtumassa seitsemättä kertaa

Sponda Oyj                                          
Internet-tiedote        
17.03.2016

Sponda mukana Earth Hour -tapahtumassa seitsemättä kertaa

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj osallistuu WWF:n organisoimaan maailmanlaajuiseen Earth Hour -tapahtumaan, jota vietetään lauantaina 19.3. klo 20.30-21.30.

Tapahtuman aikana siihen osallistuvat yhteisöt ja yksityiset henkilöt sammuttavat turhat valonsa tunnin ajaksi eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kiinteistöissä. Earth Hourin tarkoituksena on herättää ihmisiä toimimaan ilmaston hyväksi. 

Spondan kiinteistöistä mukana tapahtumassa on muun muassa toimistokiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereella sekä kauppakeskuksia.

”Kiinteistöjen energiatehokkuudella on tärkeä rooli tavoitellessamme Pariisin ilmastokokouksessa päätettyjä tavoitteita. Sponda on asettanut tavoitteekseen vähentää kiinteistöjensä energiakulutusta 20 % vuoteen 2020 mennessä. Viime vuoden lopussa olimme saavuttaneet jo 15 % säästön. Spondan uudiskohteissa kiinteistöjen ympäristösertifiointi ja energiatehokkuus ovat keskeisessä roolissa. Haluamme olla mukana Earth Hour’ssa näyttämällä valomerkin ilmaston puolesta”, kertoo Spondan ympäristövastuupäällikkö Hanna Duraku.

Haasta yhteistyökumppanisi mukaan Earth Houriin

WWF:n järjestämää maailmanlaajuista ilmastotapahtumaa vietetään jo kymmenennen kerran. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli kaksi miljardia ihmistä 172 maassa, tuhansia kaupunkeja ja lukuisia yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia. 

Earth Hour järjestetään tänä vuonna Suomessa teemalla maailman suurin kynttiläillallinen, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua ruuan ilmastovaikutuksista.

Earth Houriin osallistuminen on helppoa. Lisätietoa ja ohjeita tapahtumaan
osallistumisesta löytyy osoitteesta www.wwf.fi/earthhour.

http://ir2.flife.de/data/sponda/EH2016_FI.jpg

Sponda Oyj

Lisätietoja: Hanna Duraku, ympäristövastuupäällikkö, puh. 050 483 9735

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,9 miljoonaa neliömetriä.