• Julkaisut
  • Sponda avaa 300 paikkaisen cowork-tilan keskelle Helsinkiä

Sponda avaa 300 paikkaisen cowork-tilan keskelle Helsinkiä

Sponda Oyj                      
Lehdistötiedote      
10.9.2015 klo 11:30

Sponda avaa 300 paikkaisen cowork-tilan keskelle Helsinkiä

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj avaa uudenlaisen, Suomessa ainutlaatuisen käyttäjälähtöisen palvelukonseptin Helsingin keskustaan Pieni Roobertinkatu 9:ään.

Mothership of Work (MOW) on yhteisöllinen cowork-tila freelancereille ja yrityksille. MOW:n monipuoliset, työtä helpottavat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat tilat ja palvelut on kehitetty yhdessä kohderyhmän kanssa, heidän tarpeistaan.

”Pienet, kunnianhimoiset tekijät kaipaavat yhteisön tukea tukea ja arkea helpottavia palveluita. Mothership of Work on konsepti, joka on räätälöity kokonaan tälle Suomen talouden kannalta merkittävälle joukolle”, kertoo Pia Arrhenius, Spondan yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja. ”Halusimme luoda palvelukonseptin, joka on paitsi helppo ja joustava, myös  yhteisöllinen ja palvelee tämän ryhmän tarpeita”, Arrhenius jatkaa.

Mothership of Work tarjoaa vuokralaiselle työpisteen lisäksi erilaisia työntekoa helpottavia palveluita, jotka sisältyvät vuokraan. Asukkaita palvelee myös MOW Host, joka toimii MOWn tunnelmajohtajana ja auttaa asukkaita muuttamaan, viihtymään ja löytämään toisensa. MOWn palveluita ja toimintaa kehitetään yhdessä asukkaiden kanssa.

MOWssa ei vaadita vuokravakuutta ja vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Monimuotoisia tiloja ja uutta teknologiaa

Kuusikerroksisessa, yli 2 000 neliön rakennuksessa voi työskennellä erilaisissa avotiloissa, kirjastossa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa.  Ravintoloitsija Kim Heiniö avaa rakennuksen alakertaan uuden ravintolan.

MOWssa hyödynnetään modernia teknologiaa niin esitys- kuin talotekniikassakin. Jäsenten oma MOW-mobiilisovellus helpottaa asukkaiden välistä yhteydenpitoa sekä työn ja tekijöiden törmäyttämistä.

”Työelämän murros muuttaa työn tekemisen tapoja. Niinpä cowork-tiloja perustetaankin kovaa vauhtia eri puolilla maailmaa. Suomessa tarjonta on ollut vähäistä tässä laajuudessa ennen Mothership of Workia”, Arrhenius sanoo.

Konseptin on Spondan kanssa yhteistyössä suunnitellut Plus One Agency, joka on erikoistunut uusien tuote- ja palvelukonseptien rakentamiseen sekä liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseen.

Tila avataan helmikuun alussa 2016 osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9.

Kuva-aineistoa MOWsta:
https://www.dropbox.com/sh/sd868nj04nygbfw/AAD3lMhKXwAiwvvPdPLJcbnNa?dl=0

Sponda Oyj

Lisätietoja:
Pia Arrhenius, yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 527 4462
Joona Reunanen, aluepäällikkö, puh. 040 530 5475

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.