• Julkaisut
  • Sponda allekirjoitti 80 milj. euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Sponda allekirjoitti 80 milj. euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Sponda Oyj                        
Pörssitiedote
2.11.2015 klo 18:10

Sponda allekirjoitti 80 milj. euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen

Sponda Oyj allekirjoitti 80 milj. euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen. Vakuudeton luottolimiittisopimus on 5-vuotinen.

Sopimuksen keskeiset ehdot vastaavat Spondan muiden luottosopimusten ehtoja. Sopimuksen keskeiset kovenantit on sidottu omavaraisuusasteeseen ja korkokatekertoimeen.

Luottolimiitillä jatketaan alun perin marraskuussa 2015 erääntyvää 150 milj. euron vastaavaa nostamatonta luottolimiittiä. Yhtiö pienensi erääntyvää 150 milj. euron luottolimiittiä vastaamaan nykyistä tarvetta.

Syndikoidun luottolimiitin pääjärjestäjinä toimivat Pohjola Pankki Oyj, Nordea Pankki Suomi Oyj ja Danske Bank A/S, Helsingin sivukonttori. Pohjola Pankki Oyj oli järjestelyn koordinaattori ja toimii myös laina-ajan agenttina.

Sponda Oyj

Kari Inkinen
toimitusjohtaja

Lisätietoja: Kari Inkinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 402 653

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Tiedotusvälineet
www.sponda.fi

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.