• Julkaisut
  • Ruohonjuuren Citycenterissä sijaitseva myymälä valittiin vuoden myymäläksi

Ruohonjuuren Citycenterissä sijaitseva myymälä valittiin vuoden myymäläksi

Sponda Oyj                      
Lehdistötiedote      
26.2.2015 klo 10:35

Ruohonjuuren Citycenterissä sijaitseva myymälä valittiin vuoden myymäläksi

Spondan omistamassa Kauppakeskus Citycenterissä sijaitseva Ruohonjuuren myymälä valittiin eilen Retail Awards -palkintogaalassa vuoden 2015 myymäläksi.

– Ruohonjuurella on raikas ja uudenlainen myymäläkonsepti, joka on tuonut perinteisen ekokaupan 2010-luvulle, tuomariston jäsen Thea Ekholm Kaupan Maailma -lehdestä perustelee valintaa.  Tuomariston mukaan Ruohonjuuren myymäläkonsepti on madaltanut tavallisen kuluttajan kynnystä tutustua ekokauppaan ja ekologiseen elämäntyyliin.

Ekokauppa Ruohonjuuren uusin liiketila sijaitsee Helsingin ytimessä, Citycenterissä. Ruohonjuuri perusti Spondalta vuokrattuun tilaan vuonna 2014 uuden ajan myymälän, jossa yhdistyvät asiakasystävällisyys ja elämyksellisyys. Liikkeessä myydään ekologisia terveystuotteita, luomukosmetiikkaa ja luomuruokaa sekä deli-annoksia. Ateriat valmistetaan paikan päällä omasa keittiössä, ekologisissa ja energiatehokkaissa tiloissa. Ruohonjuuren suunnitelmissa on laajentaa myymälän palveluvalikoimaa ja perustaa myymälään kauneushoitola ja fytonomiaosasto.

– Tällainen palkinto on hieno asia ja tärkeä tunnustus meille. Se on osoitus siitä, että olemme kuunnelleet asiakkaita ja olemme onnistuneet uuden myymäläkonseptin lanseerauksessa, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo tyytyväisenä.

Katso video ja tutustu Ruohonjuuren uuden ajan myymälätilaan: https://vimeo.com/112054732

Suomalaisen vähittäiskaupan Retail Awards -palkinnot jaettiin jo kuudennen kerran 25.2.2015 Helsingin Messukeskuksessa, Myymälä-tapahtuman yhteydessä. Kaupan Maailma -lehden ja easyFairsin lanseeraamien Retail Awardsien avulla pyritään luomaan suomalaisen vähittäiskaupan menestyjiä vuosittain palkitseva tapahtuma.

Retail Awards 2015 -palkinnon saajat valitsi tuomaristo, joka koostui kaupan alan liittojen ja sidosryhmien edustajista. Tuomaristossa on mukana easyFairsin ja Kaupan Maailma -lehden edustajat.

Vahvasti kehittyvä Citycenter sijaitsee Helsingin ydinkeskustan paraatipaikalla, liikenteen solmukohdassa. Loistavan sijainnin ansiosta kauppakeskuksen läpi kulkee päivittäin jatkuva asiakkaiden virta.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Henrik Stadigh, Kauppakeskukset, johtaja, puh. 050 324 2800

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.