• Julkaisut
  • Kauppakeskus Ratina rakentaa uuden ison leikkipuiston Ratinan aukiolle

Kauppakeskus Ratina rakentaa uuden ison leikkipuiston Ratinan aukiolle

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan omistama Kauppakeskus Ratina uudistuu kevään ja kesän aikana entistä vetovoimaisemmaksi viihtymiskeskukseksi. Lapsiperheitä hemmotellaan upealla ulkoleikkialueella, jonka vetonaula on valtava verkko-kiipeilyteline. Kauppakeskuksen sisätiloja remontoidaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tampereen keskustaan ei ole seitsemään vuoteen rakennettu uutta leikkipuistoa. Nyt Kauppakeskus Ratina rakentaa Ratinan aukiolle uuden leikkialueen, joka palvelee keskeisen sijainnin ja helpon saavutettavuuden ansiosta laajalla säteellä kaikkia tamperelaisia. Myös Ratinan sisätiloissa tehdään uudistuksia viihtyvyyden ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tulevaisuudessa kauppakeskuksen palveluiden äärelle pääsee näppärästi myös ratikalla.

Yhdessä keskustan puolesta

Uusi ulkoleikkialue on osa Ratinan uudistushanketta, jossa on kuunneltu asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Ulkoleikkialueen lisäksi kauppakeskuksen sisätilojen viihtyisyyttä lisätään luonnonläheisillä materiaaleilla, valaistuksella, näyttävillä katto- ja seinärakenteilla sekä vihersisustusratkaisuilla. Arkiasiointia helpotetaan selkeyttämällä opastusta ja tarjoamalla uusia lounge-alueita levähdykseen ja yhdessäoloon. Tavoitteena on, että Kauppakeskus Ratinan uudistusten myötä koko Tampereen keskusta koettaisiin entistä houkuttelevampana.

”Haluamme olla tukemassa koko keskusta-alueen kehitystä ja odotamme innolla myös Kannen areenan ja raitiovaunuyhteyksien valmistumista. Haluamme omalta osaltamme tarjota keskustassa asuville ja asioiville sekä matkailijoille uusia elämyksiä ja syitä tulla Tampereen sydämeen”, Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola sanoo.

Uudistukset toteutetaan vaiheittain kevään ja kesän aikana, ja leikkialueen rakentamisessa edetään vallitsevan poikkeustilanteen ehdoilla.  Ulkoleikkialueelle valitaan nimi kevään aikana toteutettavalla kaikille avoimella nimikilpailulla, joka julkistetaan kauppakeskuksen sosiaalisen median kanavissa huhtikuussa.

Ratinan uudistukset:

  • Ratinan aukiolle uusi ja iso inspiroiva ulkoleikkialue
  • Sisätiloihin lisää viihtyisiä lounge-alueita
  • Mini-Ratinan uudet tilat ja leikki-lounge
  • Sisätilojen uusi tiilikaupunkimainen ilme, Ratinan rataskuvioinnit ja lattioiden viuhkaladonnat
  • Uudenlainen vihersisustus
  • 3. kerroksen näyttävä alakatto
  • Uudistettu info-piste
  • Uusia opasteita

Kauppakeskus Ratina

Lisätietoja:

Anita Riikonen, Markkinointi- ja brändipäällikkö, Sponda Oyj
puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Kauppakeskus Ratina on Tampereen uusin ja suurin kauppakeskus, joka avautui huhtikuussa 2018. Kauppakeskus koostuu uudisrakennus Ratinasta sekä kahdesta historiallisesta funkkiskiinteistöstä, Ranta­Ratinasta ja Ratinan Kulmasta. Kauppakeskus tarjoaa 53 000 neliötä liike- ja palvelutilaa sekä yli 100 liikettä. Ylivertainen sijainti, Tampereen monipuolisin kattaus liikkeitä
ja palveluita sekä erilaiset vapaa­ajanviettomahdollisuudet ja tapahtumat tekevät Ratinasta Pirkanmaan valovoimaisimman kauppakeskuksen. Ratinassa sijaitsee myös keskusta-alueen suurin pysäköintihalli. www.ratina.fi

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. www.sponda.fi.