• Julkaisut
  • Katja Holmström nimitetty Spondan Retail-liiketoiminnan johtajaksi

Katja Holmström nimitetty Spondan Retail-liiketoiminnan johtajaksi

Sponda Oyj                                                Verkkosivutiedote                                       27.4.2020 klo 14:00

Katja Holmström nimitetty Spondan Retail-liiketoiminnan johtajaksi

Sponda on nimittänyt Katja Holmströmin Retail-liiketoiminnan johtajaksi (Director, Retail) ja yhtiön laajennetun johtoryhmän jäseneksi. Holmström aloittaa uudessa tehtävässään elokuun alussa ja tulee vastaamaan Spondan Retail-liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta.

Holmströmillä on 15 vuoden kokemus kiinteistökehittämisestä erityisesti kauppakeskusalalta useasta eri yhtiöistä. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Nuveen Real Estate -yhtiöstä, jossa hän on toiminut Senior Portfolio Managerina vastaten yhtiön Suomen toiminnoista ja erityisesti Kampin kauppakeskuskiinteistöstä.

Työuransa aikana Holmström on ollut kehittämässä lukuisia kauppakeskuskiinteistöjä useissa eri yhtiöissä vastaten vuokrauksesta sekä kaupallisesta kehittämisestä. Viimeisimmässä tehtävässään hänellä on ollut kokonaisvastuu Kampin varainhoidosta sekä kauppakeskuksen kaupallisen uudistamisen suunnittelusta ja sen läpiviennistä. Holmström on työskennellyt aikaisemmin myös Spondalla kauppakeskusten vuokraustoiminnon vetäjänä, ja palaa nyt yritykseen kolmen vuoden jälkeen.

”Sponda on kehittynyt huomattavasti viime aikoina, ja uskon, että minulla on paljon uutta annettavaa. Odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään uudistuvaa Spondaa ja tekemään yhteistyötä uusien sekä entisten kollegoitteni kanssa”, Katja Holmström sanoo.

”Katjan monipuolinen osaaminen kiinteistö- ja kauppakeskusalalta tuovat uutta voimaa ja lisäarvoa organisaatioomme. Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Katjan mukaan tiimiimme ja viemään eteenpäin Retail-liiketoimintaamme vankalla kokemuksellaan”, Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal toteaa.

Sponda Oyj
Lisätietoja:

Anita Riikonen, markkinointi- ja brändipäällikkö, Sponda Oyj, puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. www.sponda.fi.