DTZ jälleen vuoden välittäjä

Sponda Oyj                   
Lehdistötiedote        
25.02.2015 klo 11:30

DTZ jälleen vuoden välittäjä

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj palkitsi DTZ Finland Oy:n vuoden 2014 toimitilavälittäjän kunniamaininnalla. Sama välittäjätaho palkittiin nyt ensimmäistä kertaa peräkkäisinä vuosina. Sponda jakoi palkinnon jo seitsemännen kerran.

DTZ Finlandin menestys perustui samoihin ominaisuuksiin kuin vuotta aiemmin.

– Jakoperusteina ovat yhteistoiminnan aktiivisuus ja taloudelliset tulokset, totesi Spondan liiketoimintajohtaja Ossi Hynynen luovuttaessaan kunniakirjan DTZ Finlandin vuokraustoiminnan johtajalle Hanna Lamadonille ja asiantuntija Niklas Forssellille.

– Arvostan tämän kunniamaininnan todella korkealle, koska olen saanut itse olla tekemässä tätä tulosta. Yhteistyö Spondan kanssa on ollut mutkatonta, ja henkilöt ovat tulleet tutuiksi, painotti Niklas Forssell.

Iso osa tämän vuoden kunniasta kuuluu Hanna Lamadonin mukaan retail-vuokraukselle ja sen vetäjälle Jari Jäntille. Hän on myös yhtiön uusi osakas.

– Onnistumisia on tietysti ollut muullakin saralla. Kun saimme viime vuonna vuoden yrittäjäpalkinnon, se on entisestään tiivistänyt yhteistyötämme Spondan kanssa, hän arvioi.

Palkitut uskovat myymälätilojen välityksessä riittävän vilskettä tänäkin vuonna. Minkälaista, sen ratkaisevat kulutuksen trendit. Toimistovälityksessä tahti lienee rauhallisempi.

– Suomi on kieltämättä laskusuhdanteessa, mutta sekin vilkastuttaa välitystyötä, koska yritykset tehostavat tilankäyttöään. Liike pienempäänkin on meille liikettä, Lamadon muistuttaa.

Sekä Sponda että DTZ keskittyvät strategiassaan pääosin pääkaupunkiseutuun. Taantuvassakin suhdanteessa on kysyntää riittänyt erityisesti Helsingin ydinkeskustassa ja Ruoholahdessa.

Lamadon nostaa verkon toimitilavälityksen kuninkaaksi. DTZ on panostanut paljon portaaleihin, mikä on auttanut tuloksenteossa. Jokainen asiakas etsii tietoa ensin verkossa, vaikka tilojen hankinta viedäänkin maaliin henkilökohtaisella kontaktilla.

DTZ Finland Oy on toiminut nykyisellä nimellään kymmenen vuotta. Yritys on perustettu jo vuonna 1992 nimellä Kauppahuone, jonka osakkaina olivat Raul von Denffer ja Arno Jaulas. Kun mukaan tuli Pekka Piironen, syntyi Kauppahuone DJP.  DTZ-brändi tuli sateenvarjoksi yhtiölle Kauppahuone DJP:n ja Estimatumin yhdistyttyä 2004. Suomen-yhtiön omistavat nyt sen kahdeksan partneria.

Toimitilavälittäjät muodostavat Spondalle merkittävän sidosryhmän, joka tukee yhtiön vuokraustoimintaa tarjoamalla yhden lisäkanavan asiakaskontaktien luomiseen. Palkitsemalla vuosittain yhden yhteistyökumppanin menestyksekkäästä toiminnasta Sponda haluaa osoittaa arvostuksensa toimitilavälittäjien tärkeää työtä kohtaan osana Spondan vuokraustoimintaa.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Ossi Hynynen, liiketoimintajohtaja, Sijoituskiinteistöt, puh. 0400 701 030

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.