• Julkaisut
  • CBRE:lle toimitilat Spondan uudistamaan Arkadia n:o 6:een

CBRE:lle toimitilat Spondan uudistamaan Arkadia n:o 6:een

Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                                          27.8.2019 klo 9:30

CBRE:lle toimitilat Spondan uudistamaan Arkadia n:o 6:een

Sponda toteuttaa CBRE:n uuden pääkonttorin tilat ainutlaatuiseen toimitilakokonaisuuteen osoitteessa Arkadiankatu 4-6, Helsinki. Kaupallisen kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava CBRE muuttaa tiloihin vuoden 2020 alkupuoliskolla.

Vuokralaiskysyntä uudistettavan Arkadia n:o 6:n tiloihin on ollut suurta. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Narinkkatorin laidalla. Suojellun julkisivun sisälle rakennetaan yli 23 000 neliömetriä täysin uudella tekniikalla varustettua toimistotilaa, ja yli 3 000 neliömetrin kerrospinta-ala mahdollistaa suurenkin yrityksen toimitilat jopa yhteen tasoon.

Arkadia n:o 6:n korkeatasoinen ravintolatarjonta palvelee kiinteistön toimijoita sekä siellä asioivia. Ravintolapalveluja tarjoaa muun muassa alkuvuonna 2020 taloon muuttava ravintola Farang.

”Odotamme innolla muuttoa uuteen Arkadiankadun toimistoomme! CBRE on kasvanut täällä Suomessa viime vuosina voimakkaasti ja kasvu vaikuttaisi jatkuvan vähintäänkin yhtä vauhdikkaana. Arkadia 6 tulee tarjoamaan meille huikeat, kansainväliset standardit täyttävät puitteet. Tämä projekti on meille myös loistava tilaisuus esitellä omaa osaamistamme ja päästä todella testaamaan CBRE:n työympäristöfilosofiaa omakohtaisesti. Olen varma, että uusi toimistomme tulee olemaan inspiroiva ja kaikin puolin ideaali työympäristö sekä oman henkilöstömme että asiakkaittemme kannalta”, kertoo CBRE:n toimitusjohtaja Colin Waddell.

”Olemme ylpeitä, että voimme tarjota CBRE:lle, yhdelle pitkäaikaisista kumppaneistamme, heidän korkeaa vaatimustasoaan vastaavat ensiluokkaiset toimitilat Arkadia n:o 6:ssa. Kiinteistön tilat ovat helposti muokattavissa kaikkien asiakkaittemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Toteutamme CBRE:lle työympäristön, joka on optimoitu heidän liiketoimintansa tarpeisiin ja antaa puitteet yrityksen kasvulle. Toivotamme CBRE:n lämpimästi tervetulleeksi Arkadiaan”, Spondan toimitusjohtaja Kai Aejmelaeus toteaa.

Sponda Oyj

Lisätietoja:

Harri Autio, Sponda, Regional Manager, Helsinki Metropolitan Area, Office Properties, puh. 040 846 6560

Miia Mäkinen, CBRE Finland, Head of Marketing & Communications, puh. 050 511 4012

www.arkadia6.fi

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. www.sponda.fi.

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaamme kuuluu myynti-, osto- ja velkarahoitusjärjestelyneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 110 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2018 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 90 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 480 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja. www.cbre.com