• Julkaisut
  • Burger King valitsi Spondan kauppakeskus Citycenterin uuden lippulaivaravintolansa sijainniksi

Burger King valitsi Spondan kauppakeskus Citycenterin uuden lippulaivaravintolansa sijainniksi

Sponda Oy                              Lehdistötiedote                       8.4.2024 klo 7:00

Burger King valitsi Spondan kauppakeskus Citycenterin uuden lippulaivaravintolansa sijainniksi

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan omistaman, Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Citycenterin ravintolatarjonta laajenee vuoden 2024 lopulla, kun kansainvälinen pikaruokaketju Burger King avaa Kaivokatu 8:aan upean lippulaivaravintolansa. Burger King painotti uuden ravintolatilansa valinnassa Citycenterin sijaintia vilkkaiden asiakasvirtojen keskellä sekä hiilineutraalin kiinteistön ympäristövastuullisia ratkaisuja.

Burger Kingin uusi noin 400 neliön kahteen kerrokseen sijoittuva lippulaivaravintola täydentää vilkkaan keskusta-alueen ravintolatarjontaa tuomalla laadukkaat pikaruokapalvelut osaksi kauppakeskus Citycenterin monipuolista palvelukokonaisuutta. Kauppakeskuksen ravintolapalvelut ovat jo entuudestaan olleet erittäin suosittuja, ja vuoden lopulla avattavan Burger Kingin myötä tarjolla on nyt myös vaivaton ruokailuvaihtoehto niin kiireisiin lounasaikoihin kuin myöhäiseksi välipalaksi.

”Uusi Burger King Citycenter -lippulaivaravintolamme sijaitsee parhaimmalla näköalapaikalla Helsingin ydinkeskustassa, ja 200 asiakaspaikan ravintolamme tulee työllistämään 50-60 ravintola-alan ammattilaista. Uuden konseptin mukainen ravintolamme tarjoaa asiakkaille saumattoman kokemuksen, johon sisältyy pöytiin tarjoilu, tilaaminen suoraan pöydästä ja kätevät itsepalvelukassat. Lapsiperheiden viihtyvyyttä edistetään ravintolaan toteutettavalla leikkipaikalla, joka on uutta Burger King -ravintoloissa Suomessa”, kertoo Siru Kalpio, Burger Kingin liiketoimintajohtaja.

”Olemme ylpeitä saadessamme tarjota tilat Burger Kingin upealle lippulaivaravintolalle Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitsevasta Citycenteristä, edistäen samalla ydinkeskustan palvelutarjonnan kehitystä. Helsingin ydinkeskustan kävijämäärät ovat huomattavassa kasvussa, mikä heijastuu myös kauppakeskustemme toimintaan. Viime vuonna Citycenterin kävijämäärä kasvoi edellisvuoteen nähden 13,3 %, ja kauppakeskuksessa vieraili yli 13 miljoonaa kävijää”, Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal sanoo.

Sponda on yksi maailman vastuullisimmista kiinteistöalan yrityksistä. Kauppakeskus Citycenter on täysin hiilineutraali käytönaikaisen energiankulutuksen osalta, ja sille on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -sertifikaatti vuonna 2023.

Citycenter sijaitsee ydinkeskustan julkisen liikenteen solmukohdassa, vastapäätä Helsingin päärautatieasemaa ja sen katon alta löytyy 70 liikettä, trendikäs ravintolamaailma sekä huipputason kuntokeskus. Kauppakeskuksen yläpuolella olevissa Citycenter Offices -toimitiloissa puolestaan on tarjolla hulppeat toimistotilat kaupungin ytimessä.

Sponda Oy

Lisätietoja:

Anita Riikonen, Brändi- ja viestintäpäällikkö
puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

 

Sponda Oy on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Asiakaslähtöisillä ratkaisuilla ja korkealaatuisilla kiinteistöillä Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä, toimii vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä sekä tukemalla asiakkaitaan. www.sponda.fi.