• Artikkelit
  • Meirä Ratina osaksi tamperelaista kaupunkikulttuuria

Meirä Ratina osaksi tamperelaista kaupunkikulttuuria

Tammerkoski on Tampereen alku ja sen sydän, jonka voimalla Tampereesta kasvoi vireä ja elinvoimainen teollisuuskaupunki. Paljon on vettä virrannut koskessa sitten vuoden 1882, jolloin Finlaysonin kutomosalissa syttyi pohjoismaiden ensimmäinen sähkölamppu. Tampereella onkin aina haluttu olla kehityksen kärjessä.

Me tamperelaiset arvostamme kovasti myös perinteitä; rakkaita ovat mustamakkara ja riävä, Pyynikki ja Pispala, Tappara ja Ilves. Olemme vastaanottavaisia myös tuleville perinteille, kuten rantatunneli ja ratikka osoittavat. Myös me Spondassa olemme osa tätä huimaa kaupungin kehittämistä.

Rakentamalla upean kauppakeskuksen aivan ydinkeskustaan, Ratinan suvannon rantaan, teemme jotain ennennäkemätöntä keskelle tamperelaista kansallismaisemaa. Ratina tehdään uutta luoden, mutta vanhaa arvostaen ja säilyttäen. Se, jos mikä on tärkeää meille perinteitä arvostaville manselaisille.

Myös Tammerkoski on osa Ratinaa; kauppakeskuksen jäähdytyksessä käytetään hyväksi ratinan suvannon viileitä vesiä. Ja mikä maisema avautuukaan kauppakeskuksen korkeimmasta kohdasta Periskoopista! Sieltä näkyy se kaikkein aidoin Tampere.

Ratina on kaupunkikulttuuria parhaimmillaan; shoppailua, tekemistä, olemista. Siitä syntyy ”Meirä Ratina”, Pirkanmaan paras kauppakeskus. Jo ennen kauppakeskuksen avautumista haluamme olla siellä missä tekin olette. Pian siis bongaatte meidät – tulkaa moikkaamaan!

Se om moro!

Mervi Ahola 
Tampereella asuva, tavallista nopeampi hämäläinen ja keväällä 2018 valmistuvan Ratinan kauppakeskuspäällikkö. Tavaramerkkinä positiivinen luonteenlaatu.

Julkaistu  10.4.2017

Jaa