icon_location Tampere, Hämeenkatu 16, 33200 Tampere
  • Hae
  • Tampere
  • Tampere
  • Kauppa-Häme
Hämeenkatu 16, Tampere, Tampere

Kauppa-Häme

Hämeenkatu 16
icon_location Toimitila: Tampere, Hämeenkatu 16, 33200 Tampere

Kiinteistö sijaitsee keskellä Tampereen vetovoimaista kasvukeskusta hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tampereen keskusta on vilkasta aluetta. Kävelyetäisyydellä Kauppakadulta sijaitsevat mm. Tampereen teatteri, Tampereen työväenteatteri, Finlaysonin tehdasalue, Tammerkoski, Verkaranta, Kehräsaari sekä lukuisat kaupat, ostoskeskukset ja ravintolapalvelut.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Julkisen liikenteen pysäkit ovat aivan vieressä ja 10 minuutin kävelyn päässä ovat Tampereen rautatieasema ja linja-autoasema.  Kiinteistöllä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta, osoite Satakunnankatu 25 ja Sokoksen tavaratalo, jonka pysäköintitiloihin on käynti Hallituskadun puolelta. Kiinteistössä toimivat yritykset voivat tiedustella vuokrattavia autopaikkoja Sponda Oyj:n asiakaspalvelusta. 

Palvelut

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat välittämässä läheisyydessä. Kiinteistössä toimii mm. apteekki ja silmälääkäriasema.

Pysäköinti

Kiinteistössä toimivat yritykset voivat tiedustella vuokrattavia autopaikkoja Sponda Oyj:n asiakaspalveluassistentilta.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Hämeenkatu 16, 33200 Tampere

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.