icon_location Vallila, Kumpulantie 11, 00520 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Vallila
Kumpulantie 11, Helsinki, Vallila

Kumpulantie 11

icon_location Vallila, Kumpulantie 11, 00520 Helsinki
Modernit tilat, hyvät tavarankuljetusmahdollisuudet sekä alueen monipuoliset palvelut takaavat toimivan kokonaisuuden hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinteistössä on toimistotilojen lisäksi kuntosali, saunaosasto, tilavat pukuhuoneet sekä ravintola. Hyvin suunniteltuihin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 360-500 henkilöä.Rakennuksessa on erinomaiset lastausmahdollisuudet tavarankuljetuksia varten. Kiinteistön uusittu jäähdytysjärjestelmä lisää työskentelymukavuutta, minkä lisäksi myös toisen kerroksen konesalitilat sekä rakennusautomaatiojärjestelmä on uudistettu.

Kiinteistön läheisyydessä on useita lounaspaikkoja ja kahviloita.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä Vallilassa. Pasilan asemalle on noin 800 m. Läheisyydessä myös raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Vuokralaisille on tarjolla 93 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on varattu 20 polkupyöräpaikkaa autohallin yhteydessä.

Palvelut

Kiinteistössä on kuntosali. Lähistöltä löytyy kahviloita ja ravintolapalveluita.

Pysäköinti

Vuokralaisille on tarjolla 93 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on varattu 20 polkupyöräpaikkaa autohallin yhteydessä.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Keskustele kanssamme kiinteistöstä Kumpulantie 11, 00520 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.