icon_location Vallila, Kumpulantie 11, 00520 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Vallila

Kumpulantie 11
icon_location Toimitila: Vallila, Kumpulantie 11, 00520 Helsinki

Tehoa, tilaa ja toimivuutta – pääkonttoritason toimitilat vetovoimaisessa Vallilassa.

Kiehtovana ja nopeasti kehittyvänä bisnes- ja kulttuurialueena tunnettu Vallila houkuttelee puoleensa niin korkean profiilin yrityksiä kuin luovien alojen toimijoitakin. Historiallisen teollisuusalueen sydämenä sykkii innovatiivinen ja yhteisöllisyyttä luova yrityskeskittymä Train Factory. Alue tarjoaa yrityksille kansainvälisen tason lähi- ja yrityspalvelut kauppakeskuksineen ja trendiravintoloineen. Lähistöllä sijaitsevat muun muassa Mall of Tripla, Redi ja Messukeskus.

Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä. Kohteen valtteja ovat hieno auditoriotila ja loistavat tavarankuljetusmahdollisuudet. Entisessä teknologiatalona kohteessa on myös erinomaiset tietoliikenneyhteydet.

Kumpulantielle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kohde sijaitsee Pasilan aseman kupeessa, Helsingin toiseksi tärkeimmän pääväylän, Teollisuuskadun, ja vilkkaan Mäkelänkadun välissä. Pasilan asemalle on noin 800 metriä ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä.

Palvelut

Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestelmä. Sisäänkäynti ja aulapalvelut uudistuvat vuokralaisten toiveiden mukaisesti.

Pysäköinti

Vuokralaisille on tarjolla 90 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on 20 lukittavaa paikkaa autohallin yhteydessä. Vierailijoille on useita kadunvarsipaikkoja ja lähistöllä sijaitsee myös Elimäentien parkkiluola.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 3. kerros

  Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilassa on myös konesali, jossa valmiudet mm. ups-sähköön. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 2142 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 1866 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 1866 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi, oma sauna ja kaksi terassia. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 1827 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Oma lastauslaituri helpottaa logistiikkaa. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 1480 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3 2142 m2 Vapaa Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilassa on myös konesali, jossa valmiudet mm. ups-sähköön. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
Toimistotila 4 1866 m2 Vapaa Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
Toimistotila 5 1866 m2 Vapaa Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
Toimistotila 6 1827 m2 Vapaa Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi, oma sauna ja kaksi terassia. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.
Toimistotila 2 1480 m2 Vapaa Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi. Oma lastauslaituri helpottaa logistiikkaa. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Kumpulantie 11, 00520 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.