icon_location Olari, Piispantilankuja 2, 02240 Espoo
  • Hae
  • Espoo
  • Olari
  • Scifin Gamma
Piispantilankuja 2, Espoo, Olari

Scifin Gamma

Piispantilankuja 2

icon_location Olari, Piispantilankuja 2, 02240 Espoo
Tämä Espoon Friisilässä sijaitseva kiinteistö tarjoaa valoisaa työskentelytilaa. Talossa on tyylikäs sisääntuloaula, edustussauna ja pysäköintihalli.

Kauniin puistomainen miljöö ympäröi tätä Espoon Friisilässä sijaitsevaa kiinteistöä. Taloon astuessa on vastassa tyylikäs sisääntuloaula, ja työskentelytilat ovat valoisat. Kiinteistössä on lisäksi edustussauna, jota vuokrataan kiinteistön kaikille asiakasyrityksille.

Busseilla pääsee kätevästi niin Tapiolaan kuin Helsingin keskustaan. Työpaikalle voi myös pyöräillä helposti läheisten kevyen liikenteen väylien ansiosta. Lähellä ovat Suomenojan liikekeskukset, esimerkiksi urheilu- ja rautakauppa. Myös kauppakeskus Iso Omena palveluineen ja lounaspaikkoineen on noin vartin kävelymatkan päässä. Noin viiden minuutin ajomatkan päässä Olarissa voi hoitaa ruokaostokset kätevästi kotimatkalla.

Kauppakeskus Iso Omenaan on matkaa noin 1,5 km. Täältä löytyvät lounasravintolat, päivittäistavara-, pukeutumisen ja muut erikoisliikkeet, kirjasto, elokuvateatteri, lääkäri- ja muut palvelut.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Etelä-Espoossa noin 4,5 km Tapiolasta länteen. Kuitinmäentien bussipysäkit ovat lähellä ja ne palvelevat Espoon sisäisten bussien käyttäjiä. Länsiväylän varren pysäkiltä on yhteys Helsingin keskustaan. Autopaikkoja löytyy kiinteistön autotallista ja pihalla.

Palvelut

Kauppakeskus Iso Omenaan on matkaa noin 1,5 km.

Pysäköinti

Autopaikkoja on kiinteistön pihassa ja autohallissa. Osa autopaikoista sijaitsee autokatoksessa ja osa on varustettu sähköpistokkeella.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Piispantilankuja 2, 02240 Espoo

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.