• Artikkelit
  • Citycenterin Tokmanni täydentää ydinkeskustan palvelutarjontaa

Citycenterin Tokmanni täydentää ydinkeskustan palvelutarjontaa

Tokmanni avasi uuden myymälän Spondan omistamaan kauppakeskus Citycenteriin elokuun lopulla. Myymälän avajaisia juhlistettiin Tokmannille tuttuun tapaan avajaistarjouksin ja jakamalla jo kulttimaineeseen nousseita yllätysämpäreitä ensimmäisille asiakkaille.

Torstai-aamuna 31. elokuuta puoli kahdeksan aikaan Kauppakeskus Citycenterin alakerrassa oli jonoa Asematunnelin Makkaratalon puoleisille oville saakka. Jonon alkupäästä kerrottiin, että paikalle on tultu jo kuuden, puoli seitsemän aikaan. Entisiin Makkaratalon Anttilan tiloihin Citycenterin K2-kerrokseen avattiin uusi Tokmanni-myymälä, joka houkutteli paikalle runsaspäisen joukon.

Uuden myymälän myötä Tokmannilla on tällä hetkellä Helsingissä kahdeksan, pääkaupunkiseudulla 18 ja koko Suomessa 169 myymälää. Vuoden loppuun mennessä pitäisi olla avattuna 175 myymälää.

Avajaisissa oli paikalla myös Risto Rautava Helsingin kaupunginvaltuustosta. Hän totesi puheenvuorossaan, että on hienoa, kun keskustan palvelut monipuolistuvat.

Kun kello löi kahdeksan, Citycenterin kauppakeskuspäällikkö Tiina Fågel Spondalta leikkasi nauhan ja kärsivälliset jonottajat pääsivät tutustumaan uuteen myymälään ja lunastamaan avajaislahjoina jaetut yllätysämpärit.

Tokmannin vt toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan Harri Sivulan mukaan keskustan paraatipaikalle avautunutta Tokmannia oli odotettu pitkään.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Tokmannin avaamisesta juuri Makkarataloon ja vilkkaan asiakasvirran kauppakeskus Citycenteriin. Esimerkiksi keskeisen sijainnin, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja selkeiden myymäläopasteiden ansiosta myymälässämme on helppo ja nopea poiketa ostoksilla vaikka töistä kotiin mennessä”, Sivula kertoo.

Porukalla jonottamaan

Avajaishumussa pisti silmään iloinen porukka, joka nauttii termarikahvia ja vastaleivottua pullaa. Viisipäinen seurue lähti paikalle jonottamaan Jarkko Laaksosenaloitteesta.

”Eilen huomasin Facebookissa ilmoituksen Tokmannin avajaisista ja aloin kysellä somessa, ketkä lähtisivät kanssani nauttimaan avajaistunnelmasta Makkarataloon”, Laaksonen kertoi avajaispäivänä.

Ilse Paakkinen oli panostanut tapahtumaan pukeutumalla juhlavaan vintage-mekkoon.
”Jarkko aina keksii tällaisia tempauksia ja saa meidät muutkin liikkeelle. Täällähän on ihan mahtava meininki”, Paakkinen kommentoi.

Myymälässä kiertelyn jälkeen kaverukset jäivät hetkeksi vertailemaan ämpäreidensä sisältöjä ja juomaan viimeiset pullakahvit. Kaikki olivat sitä mieltä, että tästä voisi syntyä perinne, joskin tällä kertaa kynnystä tulla paikalle madalsi keskustasijainti, josta pääsi helposti jatkamaan töihin.

”Ensi kerralla vähän upgreidataan, otetaan kaikille tuolit ja vielä paremmat tarjoilut jonoon mukaan.”

”City-Tokmanni” palvelee kaupunkilaisia

Citycenteriin avattu Tokmanni edustaa ketjun uusinta, viihtyisää ja helppoa asiointikokemusta korostavaa myymäläkonseptia. Myymälässä on taxfree-palvelut sekä pienelektroniikkaromun kierrätys- ja verkkokaupan noutopiste. Tuotevalikoima on kehitetty erityisesti vastaamaan kaupunkilaisten päivittäisiin tarpeisiin.

Valikoimassa on esimerkiksi kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita, kuten taloustavaroita, kodintekstiilejä, työkaluja sekä vapaa-ajan, teknokemian, kodintekniikan ja viihteen tuotteita.

”Asiakkaat näyttävät löytäneen Tokmannin uuden myymälän Citycenteristä ja kauppa käy. Viikoittain tuhannet asiakkaat poikkeavat myymälässä kätevästi matkansa varrella. Erityisen ilahtuneita ovat ne asiakkaat, jotka löytävät nyt tuotteita arjen tarpeisiinsa, fiksuun hintaan”, summaa Spondan Tiina Fågel ensimmäisen aukiolokuukauden jälkeen.

Myyntipinta-alaa Anttilan entisissä tiloissa sijaitsevassa uudessa Tokmannissa on noin 1 100 neliömetriä. Asiakkaita 15 työntekijää työllistävässä myymälässä palvellaan arkisin klo 8–21, lauantaisin klo 8–20 sekä sunnuntaisin klo 10–18.

Julkaistu 20.9.2017

Jaa