icon_location Ratina, Ratinankuja 1, 33100 Tampere
  • Hae
  • Tampere
  • Ratina
  • MOW Supernova
Ratinankuja 1, Tampere, Ratina

MOW Supernova

Ratinankuja 1
icon_location Toimitila: Ratina, Ratinankuja 1, 33100 Tampere

MOW Supernova coworking-hubi tarjoaa tilaa työlle, ajattelulle ja kokouksille. Meiltä löydät inspiroivat työtilat 1-20 henkilön tarpeisiin.

Valoisat ja luovat funkkistilat tarjoavat upeat puitteet sekä keskittymiseen että verkostoitumiseen. Supernovan rennossa työyhteisössä on helppo antaa luovuuden kukoistaa, ja ainutlaatuiset kokous- ja tapahtumatilat jäävät taatusti mieleen. Kauppakeskus Ratinan yhteydessä toimiva Supernova sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin ytimessä ja palveluiden äärellä.

Mothership of Work (MOW) on Spondan coworking hubi, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja –yhteisön lisäksi kattavat palvelut IT-tuesta ja lainafillareista aulapalveluihin. Etsit sitten tilapäistä tai vakituista tilaa itsellesi tai isommalle yritykselle, MOWin tilat sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Voit vuokrata MOWista yksittäisen työpisteen itsellesi tai vaikka huoneen koko tiimille – MOWsta löydät vaihtoehdot omiin tarpeisiisi.

Talo tarjoaa tilat kokouksien ja tapahtumien järjestämiseen, ja siellä voi työskennellä erilaisissa avotiloissa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa. Yhteisössä järjestettävät tapahtumat, kattava lisäpalveluiden kirjo sekä jäsenten viihtyvyydestä huolehtiva MOW-staff ovat kaikkien MOWin jäsenten käytössä.

Tarjoamme joustavaa jäsenyyttä aina päiväpasseista vakituisiin huoneisiin, ja palvelukirjomme on laaja: tarjolla on esimerkiksi oma IT-tukihenkilö, popcornia, aamujoogaa ja kahvia paikallisista paahtimoista. Kun tulet meille, emme veloita takuumaksua. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, muuttaa sen toisenlaiseksi tai pitää taukoa, se onnistuu kuukauden varoitusajalla.

Kauppakeskus Ratinan monipuoliset palvelut ovat naapurikiinteistössä, kulku sisäkautta mahdollinen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Supernova on erinomaisella paikalla kaupungin ytimessä palveluiden äärellä, Kauppakeskus Ratinan vieressä, Koskikeskus tien toisella puolen. Linja-autoasema vieressä, Rautatieasemalle lyhyt kävely. Paikallisliikenne melkein vieressä. Sijainti kuitenkin rauhallinen, sisäänkäynti Ratinankujan kävelykadulta.

Palvelut

Kokoustilat, tapahtumatila, lainapyörät, IT-tuki, printtaus, kahvi, tee ja pop cornit. Kauppakeskus Ratinan monipuoliset palvelut ovat naapurikiinteistössä, kulku sisäkautta mahdollinen.

Pysäköinti

Läheisestä ulkopysäköinnistä tai pysäköintihallista voi vuokrata pysäköintipaikkoja. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Ratinankuja 1, 33100 Tampere

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.