icon_location Lauttasaari, Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Lauttasaari
Veneentekijäntie 8, 00200 Helsinki

Veneentekijäntie 8
icon_location Toimitila: Lauttasaari, Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki

Lauttasaaren Vattuniemessä on vuokrattavana toimisto- ja liiketilan yhdistelmä, johon mahtuu joko yksi pienehkö yritys tai useampi toimija.

Kiinteistön sijainti on erinomainen esimerkiksi outlet-myymälälle, veneilyn parissa liiketoimintaa tekevälle yritykselle tai arkkitehtitoimistolle. Toisesta kerroksesta avautuu merinäköala, ja tilat ovat muokattavissa toiveiden mukaan. Kiinteistö on myös mukana Spondan energiatehokkuusohjelmassa.

Lähellä on useita lounasravintoloita ja ruokakauppoja sekä Länsimetron myötä myös täysin uusi liikekeskus.

Lähellä on useita lounasravintoloita ja ruokakauppoja sekä Länsimetron myötä myös täysin uusi liikekeskus. Heikkaan talossa ja aukiolla on päivittäistavarakauppoja, lounasravintoloita, pankki, apteekki ja Alko. Yritysposti sijaitsee Kiviaidankadulla ja lääkäriasema Gyldenintiellä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Bussit liikennöivät Vattuniemenkatua ja Lauttasaarentien bussipysäkeille on lyhyen reippailun mittainen kävelymatka. Länsimetro helpottaa kulkemista sekä Itä-Helsinkiin että Espoon suuntaan. Helsingin keskustaan autolla noin 10 minuuttia.

Palvelut

Heikkaan talossa ja aukiolla päivittäistavarakauppoja, lounasravintoloita, pankki, apteekki ja Alko. Lääkäriasema Gyldenintiellä.

Pysäköinti

Vuokrattavia pihapaikkoja.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Veneentekijäntie 8, 00210 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.